Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az ajándékok csomagolása ugyanolyan szorosan hozzátartozik a karácsonyhoz mint a beigli vagy az angyalka. Van aki egyszerűen megoldja, beleteszi egy karácsonyi mintájú ajándékszatyorba, van - Karácsonyi ajándék magazin
részletek »

Ötletek a karácsonyi ajándék csomagoláshoz

Karácsonyi ajándékozási tippek, ötletek, érdekességek a nagyvilágból, receptek és friss hírek Tuti Magazinja. Ha valamit nem tudsz vagy keresel, itt biztosan megtalálod a Karácsonyról, annak eredetéről, szokásairól, fontos eseményeiről. Tuti Magazin!
Karácsonyi ajándék magazin
Itt vagy: Karácsonyi ajándék magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ötletek a karácsonyi ajándék csomagoláshoz
Ötletek a karácsonyi ajándék csomagoláshoz
Az ajándékok csomagolása ugyanolyan szorosan hozzátartozik a karácsonyhoz mint a beigli vagy az angyalka. Van aki egyszerűen megoldja, beleteszi egy karácsonyi mintájú ajándékszatyorba, van aki a bevásárlóközpontokban lévő csomagoló szolgáltatást vesz igénybe de a legtöbben saját kezükkel csomagolják be a karácsonyi ajándékot, ezzel is jelezve, hogy a megajándékozott kedves a szívüknek és figyelmet érdemel. Az ünnepek előtt mindig jól jönnek a hasznos, és nem utolsósorban praktikus karacsonyi otletek
Használjunk szimpla postai, barna csomagolópapírt. Majd ha becsomagoltuk az ajándékot, jöhet a díszítés.

Piros, zöld és fehér színű, vastag kötözőszalagot használva, oldalanként legalább 4 egymás mellett futó szalaggal kössük át a csomagot. Ha kész, akkor a tetejét egy szép masnival zárjuk le.
Hirdetés

Rajzoljunk ábrákat egy pasztell színű piros, zöld, sárga vagy hasonló papírlapra. Szarvasokat, Télapót, hóembert, karácsonyfát. Ha sikerült, akkor vékony celofán réteggel vonjuk be a papírt, és így csomagoljuk be vele a karácsonyi meglepetést.

Játékos ötlet, ha egy kisebb társasjáték, például malom, vagy sakk papírtábláját ragasztjuk az ajándékra, néhány egyéb kiegészítővel a játékhoz. Esetleg kártyalapot vagy játékpénzt. Hiányos játékszettek fillérekért megvásárolhatók a bolhapiacokon vagy a vásárokban.

Van még zsírkrétád? Akkor hozd elő gyermeki kreativitásodat, és reszelj némi zsírkrétát két papírlap közé. Lehetőleg több féle színt használj, de maradjon ízléses. Majd kezdd el vasalni amíg a zsírkréta meg nem olvad. Ha kész, akkor vedd ketté a papírokat és hagyd kihűlni. Szép csomagolás készíthető így.

A mai világban a számtalan napi probléma, és elintéznivaló mellett nagyon hasznosak lehetnek a megfelelő karacsonyi otletek. Szerezz egy inget egy használt ruha boltban és ügyesen meghajtva csomagold bele az ajándékot, majd kötözd meg az ing ujjait. Nyugodtan rögzítsd gombostűvel itt-ott. Ha az ajándékozott kicsomagolja akkor két ajándékot is kap egyszerre.

Legyél merész, mikor a kötözőt választod ki. Hagyd el az unalmas egyszínű műanyag szalagokat. Válassz színes szövetszalagot, vagy akár tapéta díszszalagot.

Tegyél egy sütit a kísérőkártya helyére, vagy mellé. Használj kis tasakokat a meglepetés elrejtéséhez.
Keress egy gusztusos de sima felszínű kenyeret a boltban. Vájd ki a belsejét, borítsd be alufóliával. Kartonpapírból és színes szalagokból készíts egy kosarat. A karácsonyi ajándékot tedd a kenyér belsejébe, a kenyeret pedig a kosárba, és úgy kösd át. Tuti a karácsonyi meglepetés.

Maradj a minimálisnál! Vegyél olcsóbb karton díszdobozokat, és tedd az ajándékokat azokba. Halmozd egymásra őket. Látványra sem utolsó, hát még ami benne van.

Ha becsomagoltad az ajándékod, akkor tölts meg egy nagyobb dobozt cukorkákkal, lehetőleg ugyanolyan mintájúval mint az ajándékod, és rejtsd közéjük a csomagot!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - karácsony, ajándék, tippek, ötletek, csomagolás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-11 08:42:48
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü