Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csokoládé, bor, nyakkendő, zokni – talán ezek a karácsony legunalmasabb kiegészítői. Senki sem szeret sablonos dolgokat adni, de a jó ötletek nem jönnek oly könnyedén. Ha gondot jelent - Karácsonyi ajándék magazin
részletek »

Különleges ajándék ötletek karácsonyra

Karácsonyi ajándékozási tippek, ötletek, érdekességek a nagyvilágból, receptek és friss hírek Tuti Magazinja. Ha valamit nem tudsz vagy keresel, itt biztosan megtalálod a Karácsonyról, annak eredetéről, szokásairól, fontos eseményeiről. Tuti Magazin!
Karácsonyi ajándék magazin
Itt vagy: Karácsonyi ajándék magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Különleges ajándék ötletek karácsonyra
Különleges ajándék ötletek karácsonyra
Csokoládé, bor, nyakkendő, zokni – talán ezek a karácsony legunalmasabb kiegészítői. Senki sem szeret sablonos dolgokat adni, de a jó ötletek nem jönnek oly könnyedén. Ha gondot jelent megtalálni a legmegfelelőbb ajándékot szeretteinek, írásunk segíthet.
Színházjegy

Egy jó előadás nagyszerű alkalom arra, hogy a nagycsaládot, beleértve akár a távoli rokonokat is, összehozzuk. Vásároljunk színházjegyet vagy bérletet szeretteinknek, persze ugyanarra az előadásra, egymás melletti székekre. A dolgot titokban tartani is megéri: képzeljük csak el a meglepett arcokat, amikor a rokonok csak a nézőtéren veszik észre egymást!

Masszázs-bérlet

Néhány kellemes óra gyöngéd kezek alatt. Remek meglepetés nem csak dolgozó anyukáknak. Érdemes azt is átgondolni, hová a legkényelmesebb eljutnia a megajándékozottnak, ne egy, a város másik végében lévő szalonba küldjük szerettünket.
Hirdetés

Tanfolyam

Jövőre megtanulok franciául, tudni fogok táncolni és kiválóan főzök... Sok hasonló fogadalmat hallunk, ahogy közeledik az év vége. Menjünk kicsit elébe! Legyen akár salsa tanfolyam vagy kínai nyelvleckék, szerettünk örülni fog, ha készen kapja a lehetőséget és nem neki kell utánajárni. Ez az ajándék sokáig emlékezetes marad.

Magazin-előfizetés

Tudja melyik lap a kedvence kedvesének? Ha előfizet neki, nem kell többet sorban állnia a reggeli rohanásban elmaradhatatlan újságjáért! Már hajnalban a postaládában fogja várni és otthon, egy forró tea mellett tudja majd átböngészni.

Klubtagság

Legyen az egy fitnesz klub, vitorlás egyesület vagy egy golf klub, egy tagságnak számos előnye van! Főleg menedzsereknek jó alkalom a kapcsolatépítésre, de még akár valódi barátokra is szert tehet majd szerettünk, akit ezzel az ajándékkal lepünk meg.

Sőt, az egész éves tagsági motiváció a rendszeres edzésre is! Vásárlási utalvány: Ha túl bizalmasnak, vagy nehéznek érzi a feladatot, hogy egy csinos ruhával vagy egy, az új lakásba illő bútordarabbal lepje meg gyerekeit, egy vásárlási utalvány a megfelelő megoldás! Az ajándékkártyák segítségével számos kellemetlen szituációt kerülhet el, például nem kell azért aggódni, hogy az ajándék tetszik-e a megajándékozottnak vagy illik-e a többi bútor színéhez.

Állatok örökbefogadása

Talán mindenki álmodozott már arról, hogy egy elefántot kap karácsonyra. Egy kisállat örökbefogadása kedves ajándék és jó apropó a jótékonyságra is. És aztán az egész család, együtt a gyerekekkel felkerekedhet és ellátogathat az állatkertbe, ahol az új családtag lakik.

Fényképes családfa

Elhagyni a szülői házat mindig nehéz döntés. Egy szép, fényképes családfa nagyon jó ajándék ilyenkor, így a szülők mindig gyönyörködhetnek a már kirepült gyerekeik fotóiban. Rengeteg dekoratív formában megvásárolható, de a kézzel készült még szebb! Figyelem! Érdemes picit nagyobbat beszerezni és szabad ágakat is fenntartani, arra az esetre, ha a család növekszik.

Mézeskalács

Egy doboz bonbon helyett egy kupac kézzel készült mézeskalács igazán személyes ajándék. A kis kekszek díszíthetők cukormázzal vagy cukorkával, hogy ne csak finomak, de vidámak is legyenek. Szalagra felfűzve a karácsonyfa díszeiként is prímán megállják helyüket!

Naptár

A naptár minden íróasztalnak és otthonnak fontos kelléke. Kedvenc vakációnk emlékeiből, a gyerekek fotóiból, vagy rajzokból is készíttethetünk kalendáriumot. Saját kezűleg is összeállíthatjuk, ha van elég időnk, akár 3D-ben is. Ne felejtsük el megjelölni a legfontosabb dátumokat, születésnapokat és évfordulókat, ettől még személyesebbé válik az ajándék!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - karácsony, ajándék, ötletek, tippek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-07-13 08:37:12
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü