Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A megfelelő női karácsonyi ajándék megtalálása komoly munka a legtöbb férfi számára. De nemcsak a férfiaknak okoz ez problémát. Gondolkodunk, tervezgetünk, elvetjük a tervet, kitalálunk vala - Karácsonyi ajándék magazin
részletek »

Karácsonyi ajándék tippek férfiaknak

Karácsonyi ajándékozási tippek, ötletek, érdekességek a nagyvilágból, receptek és friss hírek Tuti Magazinja. Ha valamit nem tudsz vagy keresel, itt biztosan megtalálod a Karácsonyról, annak eredetéről, szokásairól, fontos eseményeiről. Tuti Magazin!
Karácsonyi ajándék magazin
Itt vagy: Karácsonyi ajándék magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Karácsonyi ajándék tippek férfiaknak
Karácsonyi ajándék tippek férfiaknak
A megfelelő női karácsonyi ajándék megtalálása komoly munka a legtöbb férfi számára. De nemcsak a férfiaknak okoz ez problémát. Gondolkodunk, tervezgetünk, elvetjük a tervet, kitalálunk valami mást, a végén pedig megveszünk valami olyan dolgot, amiről úgy gondoljuk, hogy a másik nem is fog neki örülni. Miért ne gondolkodjunk előre, és annak megfelelően cselekedjünk?
Amit végig kell gondolni, hogy mi az, amit a barátnő, feleség vagy kolléganő a legjobban élvez, mi az, amiben nagyon elmerül a hétköznapok során.

Például ha szeret divatos ruhákban járni, és Ön ismeri az ízlését, akkor vegyen egy szép sálat, vagy egy pólót. Még a pulóvereket, harisnyákat és a kendőket is szeretik a nők karácsonykor!
Hirdetés

Gondja végig, hogy mi az, ami hasznos lehet neki a háztartásban. A legtöbb nő szeret olyan karácsonyi ajándékot kapni, ami segít neki kidíszíteni az otthonát, különösen a hálószobát és a konyhát.
Szeretnek kipróbálni különböző gépeket, aprítókat, keverőket, gyümölcsfacsarókat stb. Ezek az kis segédeszközök kedvelt karácsonyi ajándékok a nők körében.

A hálószoba további ötletet adhat: elegáns lámpák, tükrök és a szőnyegek. Ha valami kisebb és elegánsabb meglepetést keresünk, érdemes dekoratív dolgokban gondolkodni, például a gyertyák, friss virágok.

Emellett a parfümöket és egyéb testápolással kapcsolatos ajándékokat is szeretika nők, ha ezek kerül a fenyőfa alá, általában nagy az öröm!

Humoros ajándékok is jól tudnak elsülni, mert azt sugallják felé, hogy a célunk az, hogy megnevettessük a kedvesünket. Vigyázzunk velük, hogy nehogy megbántsuk a másikat!

Ami nagyon kényes dolog, hogy valami olyat adjunk a saját birtokunkban levő dolgokból, amit ő már kinézett magának vagy nagyon megcsodált. Ha mégis emellett döntünk, érdemes becsomagolni, hogy egy szép karácsonyi ajándék megjelenését adja.

Bónusz karácsonyi ajándék tanács 1

Amikor valamilyen használati tárgyat ad karácsonyra ajándékba, keressen valami helyet neki a hálószobában, vagy a nappaliban. Segítsen a barátnőjének, kedvesének vagy kolléganőjének abban, hogy hol kell elhelyezni az ajándékot. Így sokkal nagyobb lesz az öröm!

Bónusz karácsonyi ajándék tanács 2

Amikor egy nő figyelmességet kap, akkor úgy érzi, minden rendben van körülötte, harmóniát érez. Ezért karácsonykor érdemes arra gondolnunk, hogy vajon milyen ajándék az, amivel figyelmességet tudnánk ajándékozni neki. Csak néhány példa: gyertyafényes vacsora, bármikor beváltható masszázsbérlet személyesen nálunk stb.

Bónusz karácsonyi ajándék tanács 3

Végül egy ötlet, amiért szinte minden nő odavan. Az érzelmi, lelki dolgok minden nőt lekötnek. Nincs nő, aki ne gondolkodott volna már el a párkapcsolatán, a férfiakkal való kapcsolatán. Oldalunk legnépszerűbb termékei pont ilyenek.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - karácsony, fényképes, ajándék, egyedi, tippek, ötletek, nőnek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-04 08:43:47
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü