Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hozzávalók 6 főre: 1 kg pulykamell egyben, 5 dkg füstölt kenyérszalonna, 10 dkg szeletelt bacon, 20 dkg aszalt szilva, só. - Karácsonyi ajándék magazin
részletek »

Aszalt szilvás pulykamell - Igazi karácsonyi étel, de nagyon kevés előkészülettel!

Karácsonyi ajándékozási tippek, ötletek, érdekességek a nagyvilágból, receptek és friss hírek Tuti Magazinja. Ha valamit nem tudsz vagy keresel, itt biztosan megtalálod a Karácsonyról, annak eredetéről, szokásairól, fontos eseményeiről. Tuti Magazin!
Karácsonyi ajándék magazin
Itt vagy: Karácsonyi ajándék magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Aszalt szilvás pulykamell - Igazi karácsonyi étel, de nagyon kevés előkészülettel!
Aszalt szilvás pulykamell - Igazi karácsonyi étel, de nagyon kevés előkészülettel!
Hozzávalók 6 főre: 1 kg pulykamell egyben, 5 dkg füstölt kenyérszalonna, 10 dkg szeletelt bacon, 20 dkg aszalt szilva, só.
Elkészítés

A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk (kb 3x0,5 cm), majd ezekkel a csíkokkal sűrűn megtüzdeljük a pulykamellet.

A húst óvatosan megsózzuk (a szalonnák sósságát is figyelembe véve), majd a szeletelt bacon-nel befedjük.
Hirdetés

Sütőzacskóba helyezzük a pulykát. A szilvákat és a megmaradt szalonnadarabokat a hús köré rendezzük.

A sütőzacskót lezárjuk, egy kb. 20x30 cm-es tepsibe helyezzük, és a sütőben pirosra sütjük a húst. Tálaláskor a húst vékonyan szeleteljük, a főtt aszalt szilvákkal és krumplipürével tálaljuk.


Rendelj Te is egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek MOST...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - karácsony, fényképes ajándék, tippek, ötletek, recept, aszalt szilvás pulykamell
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-02 11:44:22
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü